Unicul producător ai tapetului lichid ”Excelent Wall” pe teritoriul Republicii Moldova, compania SRL «Nixela Excelent» vă propune o gamă largă de modele de tapet cu diverse culori și texturi. Prețul depinde de compoziția și textura tapetului.

Tapeturi lichide – sunt decorațiuni pentru pereți și tavane, ce conțin materiale naturale precum bumbac sau celuloza, fibre vopsite de mătase, precum și aditivi speciali. Fibrele conferă un efect decorativ ce imita desenul unei țesături pe pereți (cu cât acestea sunt mai mari, cu atât efectul e mai puternic), care produc impresia „unui decor bogat”. Tapeturi lichide pot fi folosite atât pentru decorarea camerelor și holurilor din apartamente și case, cât și pentru decorarea încăperilor de birou. Varietatea de modele și culori existente în această categorie oferă posibilitatea de a alege exact tapetul care să avantajeze încăperea decorată. Dorești „strălucire” – sunt sclipici speciali de diverse culori, care pot fi adăugați la tapeturi lichide. Iar dacă dorești un tapet lavabil – aplică un strat de lac acrilic.

Și ca să fim sinceri, pereți drepți și netezi, în unghiuri perfecte față de podea, nu sunt în apartamentele noastre, de aceea, e foarte dificil să lipești tapetul „îmbinare la îmbinare”. Și în cazul când peretele este cu denivelări sau nișă? – „stingeți lumina”, vorba vine. Comoditatea constă în faptul că, înainte de aplicarea tapetului lichid, peretele de beton sau gips-carton, nu necesită prelucrarea costisitoare şi care implică mult timp cu ipsos. Cu tapetele lichide puteți să uitați de aceste probleme – materialul nu formează rosturi, nu se teme de neuniformitatea pereților și defectelor de construcție. Acoperă micile imperfecțiuni ale pereților (fisuri, rugozități, etc.). ATENTIE! Cu cât e mai mare fracția materialului, cu atât mai bine se acoperă imperfecțiunile pereților si tavanelor.

Tapeturi lichide se aplică pe orice suprafață, inclusiv pe tencuială de ciment, ce îi ajută pe clienți să evite cheltuielile suplimentare pentru grunduirea cu amestec uscat. De asemenea, tapetul se aplică pe toate tipurile de suprafețe: tencuială veche, fundaluri, straturi de acoperire, tencuială de argilă, etc. – în prealabil pereții trebuie să fie bine grunduiți.

Materialul umple perfect golurile în locurile de alăturare a ancadramentelor, frizelor, prizelor și întrerupătoarelor. Și la finisarea bovindourilor, arcurilor și altor imaginații arhitecturale, acest material este de neînlocuit. Cu ajutorul tapeturi lichide puteți finisa orice suprafețe – pereți, glafuri și tavane. Este foarte important să alegeți corect fracția. De exemplu, Alaska  –  este un material cu granule foarte mici. Se recomandă să fie aplicat cu ajutorul unui pistol pulverizator, pentru a primi chiar și niște straturi în color (adăugând nuanțe de culori). De asemenea, Alaska  se recomandă să fie aplicată pe suprafețe mici, ca de exemplu pe glafurile golului de fereastră. Color, Paradise și Briz au granule mai mari, dar, de asemenea, preferă niște pereți mai netezi (tencuiala de ciment după grunduire – alegerea perfectă). Fantasy e ceva mai facturat. Pe când Rich și multe alte tapete pot ascunde defecte și mai vizibile.

Tapeturi lichide – o „renovare în stil european”, accesibilă pentru fiecare. Datorită faptului că tapetele conțin numai ingrediente naturale (materii prime ecologice) puteți fi siguri de sănătatea dumneavoastră și a celor apropiați. Un alt avantaj al tapetului lichid este structura sa poroasa, care servește ca un excelent izolator de căldura și zgomote. La apariția micilor fisuri în pereți (ca de exemplu, la tasarea blocului), datorită elasticității și flexibilității a materialului, cât și abilitații de a lăsa aerul să pătrundă prin ele, tapetul lichid nu se rupe, nu se deformează și nu poate fi dezlipit.

În plus, tapetul lichid este nu numai o bogăție de culori și texturi, dar și posibilitatea de a combina concomitent mai multe modele de tapet, ceea ce extinde posibilitățile în vederea creării propriului design unic – ornament, picturi si panouri decorative. O gamă largă de modele cu variante diferite de prețuri – de la economice până la exclusive (Lux). Bineînțeles, tapetul lichid are și minusuri: nu se recomandă să fie utilizat în încăperi cu umiditate ridicata.

SRL „Nixela Excelent”

Mun. Chișinău. Str. Trandafirilor 31/1

IBAN MD54MO2224ASV42098637100

BC „Mobiasbancă-Groupe Societe Generale” S.A.

c / b MOBBMD22 c / f 1010600024844

Telefon: 022 50-50-22; fax: 022 52-00-59

Mob.: 079416224