Plata pentru comanda

Plata pentru comanda pe site-ul Stena.md se face in lei. Puteți alege una dintre metodele de plată care vă convine cel mai bine:

  • plata în numerar în magazinul nostru,
  • plata în numerar la primirea la adresa dvs.,
  • plata prin transfer bancar (fără taxe suplimentare).

Achiziționați pentru numerar

Dacă plătiți în numerar, vă vom contacta pentru a confirma comanda și să se clarifice când va fi livrat, sau când va fi capabil să-l ridica de la magazinul nostru. Va trebui să transferați banii pentru bunuri direct la curier după ce vă asigurați că ordinea dvs. este în regulă sau vânzătorul din magazin.

Achiziție pentru plată fără numerar

Dacă intenționați să plătiți o comandă dintr-un cont de decontare a unei persoane juridice, vă vom trimite o factură la adresa dvs. de plată. Poate fi tipărită și plătită la bancă. Comanda este livrată la sosirea banilor în aceeași zi sau în ziua următoare sau puteți să o luați din magazin. Factura este valabilă pentru 3 zile bancare.

Livrarea de bunuri

Livrarea la Chișinău, emisă înainte de ora 12, este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu – la următoarea. Comenzile prelucrate în weekend vor fi livrate luni.

Livrările în republică se efectuează în termen de 1-3 zile lucrătoare.

Costul transportului

Livrarea comenzilor pe raza municipiului Chișinău se realizează la prețul de 100 lei pentru comenzile mai mici de 1000 lei. Pentru comenzile de peste 1000 lei, livrarea este gratuita. Comenzile mari sunt livrate la intrarea clientului.

Costul livrării în republică este calculat individual, în funcție de dimensiunile și greutatea comenzii dvs. Costul final de livrare specificați.